Trainingen

EmployabilityFirst biedt diverse (online) trainingen aan. Van een online sollicitatietraining tot team- en leiderschapsontwikkeling. Trainingen van EmployabilityFirst zijn laagdrempelig en altijd op maat. De trainingen kunnen in-company worden gegeven, online, of als onderdeel van een individueel- of groepstraject. 

(Online) Sollicitatie training
De (online) sollicitatietraining is goed in te zetten als je afscheid gaat nemen van jouw medewerker. Deze training vergroot namelijk de kans dat jouw medewerker een nieuwe baan vindt. In vijf modules nemen we de medewerker mee hoe hij zijn cv opbouwt, hoe hij beter vindbaar wordt op LinkedIn, krijgt hij tips over het schrijven van een motivatiebrief en welke kanalen hij kan inzetten om een nieuwe baan te vinden. De sollicitatietraining kan zowel online als offline in groepsverband worden afgenomen.

Leiderschaps- & Management ontwikkeling
Goed leiderschap en management heeft veel invloed op de tevredenheid van medewerkers en het resultaat van de afdeling of zelfs onderneming. De training leiderschaps- & managementontwikkeling helpt jouw leidinggevenden beter te begrijpen wat leiderschap vraagt en inhoudt. Ze leren zichzelf beter kennen, te reflecteren op zichzelf en effectiever te communiceren. 
Het resultaat van de training is dat leidinggeven minder energie gaat kosten en meer oplevert: effect leiderschap! 
De training is ook als (individueel) coachtraject in te zetten. 

Teamontwikkeling
Werkt een team niet goed samen? Is er de wens om de effectiviteit van een team te verhogen? De training teamontwikkeling zorgt ervoor dat het team in 3 trainingen weer sterk staat en vooruit kan. In deze trainingen wordt het team gemotiveerd om blokkades bespreekbaar te maken, krijgen ze inzichten in elkaars drijfveren en kijken we vooruit. Communicatie en acceptatie zijn hierbij belangrijke thema’s. 

Wij komen graag met jou in contact! 

M: info [@] employabilityfirst.nl
T: +31 (0)6-41693246

Naam
Field is required!
Bedrijfsnaam (Optioneel)
Field is required!
Email
Field is required!
Telefoonnummer
Field is required!
Bericht
Field is required!


Contact

M: info@employabilityfirst.nl
T: +31 (0)6-41693246

logo-nobco-affiliated-with-emcc-rgb
NLP logo society
global-code-of-ethics-logo-rgb-oi0brwv3piihf1snoyn2i29m5kzsz0m80szqvdq41s
(Visited 110 times, 1 visits today)